Isännöinnin palvelut pienille taloyhtiöille — Helsinki, Vantaa, Espoo

 

Etsittekö isännöitsijää pienelle taloyhtiöllenne? Eivätkö suuremmat toimistot palvele teitä mielellään, tai sitten haluavat laskuttaa pientä taloyhtiötä kohtuuttomasti? Vanha Mestari Oy palvelee mielellään ja taidolla nimenomaan pieniä taloyhtiöitä – sellaisia kuten juuri teidän yhtiönne.

 

Palvelut pienille taloyhtiöille

Jos taloyhtiönne ei tarvitse suurta isännöintitoimistoa hoitamaan yhtiönne asioita ja rakennuskannan kunossapitoa, mutta haluaisitte silti ulkoistaa nämä asiat ammattilaiselle, Vanha Mestari Oy on juuri teitä varten. Hoidamme edullisella hinnoittelulla:

  • lakisääteiset taloyhtiön asiat
  • yhtiökokoukset, pöytäkirjat
  • pankkiyhteydet, laskujen maksamiset ja tiliöinnit
  • huoltotoimenpiteet, lyhyen ja pitkän tähtäimen suunnitelmat
  • remonttien tarvearviot ja kilpailutukset, sekä valvonnat

Miksi valita Isännöintipalvelu Vanha Mestari Oy?

Vanhan Mestarin ”mestarina” toimii Heikki Rinkinen, jolla on vuosikymmenten kokemus rakennusmestarin työstä. Heikillä on luonnollisesti myös isännöitsijän koulutus.

Vuosikymmenet rakennusalalla on tuonut Heikille vankan kokemuksen rakennusten huolto-, korjaus- ja saneeraustöistä, niiden kilpailuttamisesta ja valvonnasta. Kun isännöitsijällä on rakennusmestarin pätevyys, taloyhtiönne arvon ja kunnon säilyminen on luotettavissa käsissä. Alihankkijat ja palveluntarjoajat taloyhtiön toimia tekemään valikoidaan tarkasti, aina yhtiön asukkaiden etua ajatellen.

Yhteystiedot

Vanha Mestari Oy
Y-tunnus 1754819-5
Mansikkatie 25, 01690 Vantaa

Heikki Rinkinen

Isännöitsijä, rakennusmestari
FISE pääsuunnittelijan ja rakennusvalvojan pätevyys

Puh: 050 348 8578
Email: heikki.rinkinen@kolumbus.fi

www.isännöintivanhamestari.fi

Ole hyvä ja ota yhteyttä!